Naisyrittäjäkurssit ja ohjaus

 1. Aloittavan ja juuri aloittaneen naisyrittäjän kurssit
  • Ajankohta: 31.1., 14.2., 28.2, 14.3., 28.3. klo 9.30-12.00
  • hinta 200e sis. ALV
 2. Tunnelähtöinen yrittäjäkurssi kaikille yrittäjille
  • Ajankohta: Kevät 2017
 3. Yksilötason neuvontaa aloittaville / juuri aloittaneille yrittäjille sekä suuntaa uuteen oman aikataulun mukaan
  • 50e/h sis. ALV

Lisätiedot: anu@tilaaurinkoinen.fi tai puh.0407563007

Kurssisisällöt:

 1. Naisyrittäjät synnyttävät elämää! Tällä kurssilla kunnioitamme naisyrittäjyyttä ja sen alkuun panevia tekijöitä itsessämme ja ympärillämme ja tietenkin naisia yrittäjinä, elävinä olentoina, äiteinä, vaimoina, tyttöystävinä ja minä tahansa me itsemme koemme. Kunnioitamme elämäntilanteitamme, yrityksiämme jotka voivat muuttua elämäntilanteiden mukana. Yhdessä voimme tukea ja kannustaa toisiamme yrittäjyydessä ja elämässä. Kurssilla saamme ystäviä joiden kanssa jaamme tunteemme, tietomme ja taitomme. Mietimme onko yrittäjyys ja oma elämä erotettavissa miten ja miksi? Saamme oivalluksia omista ääneen sanomistamme asioista yhtä hyvin kuin muiden meille kertomista asioista. Rakennamme yhdessä ympäristöä missä voi sanoa toiselle mitä tahansa miltä tuntuu, saa myös tukea ja neuvoja silloin jos niitä tarvitsee.Kurssi elää ryhmän mukaan ja näin ollen jos kurssi on täynnä jo aloittaneita, mutta yritystoiminnan alussa olevia yrittäjiä jätämme yrityksen perustamisasioita pois ja otamme tilalle ryhmää eniten kiinnostavia asioita. Kurssin ohessa voi ottaa tarvittaessa myös yksilöohjausta aloittaville / juuri aloittaneille yrittäjille sekä suuntaa uuteen.Kurssin ohjelmaan kuuluu alla olevan teorian lisäksi kehon ja mielen rentoutusharjoituksia. Näillä harjoituksilla edesautamme oppimista ja saamme kurssista kaiken irti. Kurssi on tiistai aamuisin 9.30-12.00 x5 tiistaita kahden viikon välein. Hinta kurssille on 200e/hlö. Tämä yrittäjäkurssi ei sovellu verkkokurssiksi mutta on verkkokurssin hintainen.
  1. Nainen yrittäjänä kurssi (aloittavan ja juuri aloittaneen naisyrittäjän kurssi)

  Yrittäjyys ja yrittäjänainen

  Yritysidea

  Kenelle ja miten starttirahaa haetaan

  Liiketoimintasuunnitelma

  Katsaus seuraaviin: Yritysmuodot, verotus, vakuutus ja rahoitus ja lakiasiat

  Kirjanpito ja laskutus ja niihin liittyviä asioita

  Mistä apua perustamisasioihin ja liiketoiminnan kehittämiseen

  Ajankohtainen myynti ja markkinointi

  Yrittäjyyden monet muodot

  Nainen yrittäjänä kurssin jälkipuinnit

  1. Tunnelähtöinen yrittäjäkurssi, kaikille yrittäjille alkaa keväällä 2017 Tämä kurssi on niille jotka ovat jo olleet yrittäjinä joko pienen hetken tai vuosia.Miksi ratkaisua esimerkiksi liikaan työntekoon, loppuun palamisen hiipimiseen, ahdistukseen, työn ja perheen ajan yhteensovittamiseen on niin vaikea löytää? Miksi järkevä suunnitelma ja ajankäyttö palautuu aina uudelleen takaisin vanhoihin uomiin? Tuntuuko ettei lähipiirisi innostu, usko yrittäjyyteesi tai tue sinua tarpeeksi? Käymme tällä kurssilla kiinni näiden ja muiden ongelmien taustoihin ja uskomuksiin, opittuihin ja omaksuttuihin tapoihin ja tunteisiin.

   Kurssilla samoin kuin aloittavan yrittäjän kurssilla saamme oivalluksia omista ääneen sanomistamme asioista yhtä hyvin kuin muiden meille kertomista asioista. Rakennamme yhdessä ympäristöä, missä voi sanoa toiselle mitä tahansa miltä tuntuu, saa myös tukea ja neuvoja silloin jos niitä tarvitsee.

   Kurssilla käydään läpi Sinun omaa elinkaartasi ja Yrityksesi vaiheita. Käymme läpi tunnemaailman heilahteluja Antti Pietiäisen kirjan Tunne -Antitunne -Perimä kirjan tunnekaavion ja tunnevyöhyketerapiassa käytetyn elinkaarimallin avulla. Tästä Tunnevyöhyketerapia linkistä voit tutustua itse Kainon Instituutin terapiamuotoon.

   Haastatteluilla pääsemme syvemmälle kiinni tunteisiimme. Kurssilla tehdään myös erilaisia rentoutusharjoituksia, joista varmasti jokin sopii sinulle. Kurssiin kuuluu TRE (trauma and tension release exercise) stressinpurkuharjoitus yhtenä kurssipäivänä. Näiden avulla pääsemme myös kiinni siihen miksi kehoni eri paikat kipuilevat tiettyjä asioita/tunteita kohdatessa. Käymme myös sukupuussa piipahtamassa. Sekä käytämme mind mapia / aarrekarttaa. Kurssilaiset voivat jakaa tuntemuksiaan toisilleen kurssin aikana ja jälkeen facebook ryhmässä. Kurssilla käydään läpi yrittäjyyteen liittyviä aiheita sekä kipukohtia, että jaetaan huippuja. Tervetuloa elämän pituiselle muuttuvalle matkalle!

   Kurssit pidetään Espoossa naisyrittäjäkurssit 5 x 2,5h tiistaiaamuisin ja tunneyrittäjäkurssit 5 x 5h torstaisin. Voin pitää myös viikonloppukurssin 5 x sunnuntaisin tai lauantaisin, 5 hengen ryhmälle. Kursseja on tulossa myös muille paikkakunnille tai kun löytyy riittävästi yrittäjiä kurssille voimme sopia paikan ja ajankohdan yhdessä. Kurssien hinnat ovat naisyrittäjäkurssi 200e/hlö ja tunneyrittäjäkurssi 400e/hlö. Voimme muuttaa näitä ajankohtia myös sen takia, että kaikille pikkulasten äideille olisi mahdollista osallistua.

   Pieni alustus omaan yrittäjätaustaani: Olen yrittäjä, Kairon Instituutin moderni- ja psykologinen vyöhyketerapeutti, TRE-ohjaaja ja alkuperäinen koulutukseni on kaupallinen. Kauppaopiston markkinointi Yo-Merkonomi, Ammattikorkeakoulun kansainvälinen kauppa BBA ja (täydennyskoulutuksena e-business) sekä yliopistossa Tampereella suuntauduin Aasian vientimarkkinointiin. Tämän käytyäni olin 2000 luvun alun markkinointitöissä ja 2002 alkaen Logistiikka alalla, jossa 2006 vuodesta asti Venäjän ja Aasian kaupan projekti-logistiikassa yrittäjänä. Perustin 2011 hyvinvointialan yrityksen. Toisen lapseni synnyttyä heitin hanskat tiskiin ja myin toisen yrityksen liiketoiminnot pois ja osuuteni logistiikkayrityksestä. Olin 2 vuotta kotona ihmeissäni elämän pyörityksestä ja uudenlaisessa pyörityksessä. Tämän jälkeen aloitin oman 2006 vuonna perustamani yrityksen pyörittämisen eri muodossa, nyt Vyöhyketerapeuttina ja kouluttajana. Opettelen ja opetan perhe-elämän ja työn yhteensovittamista sekä yrittäjänä että tunneterapeuttina. Näihin yrittäjän vuosiin mahtuu paljon asioita, tapahtumia ja tunteita. Näitä kantapään kautta oppimiani asioita haluan jakaa muille kanssayrittäjilleni. Tervetuloa rentouttavalle ja opettavalle kurssille perustamaan yritys tai kehittämään yritystä haluamaasi suuntaan.

Kunnioituksella yrittäjyyttä kohtaan,

Anu Löfgren

Taito rentoutua - se on meissä kaikissa!