Sacred pregnancy – kurssit

sacredpregnancytop

*SACRED PREGNANCY*

Kahdeksan viikon kurssi, joka valmistaa Sinut raskauteen, synnytykseen ja äitiyteen täysin uudenlaisella tavalla.
Sacred Pregnancy -kurssin kehittäjä amerikkalainen Anni Daulter on elävä esimerkki siitä, miten unelmasta voi tehdä totta. Neljän lapsen äitinä hän törmäsi raskausaikana siihen, että mistään ei ollut saatavilla kirjaa tai kurssia, joka olisi valmistanut häntä äitiyteen sekä henkisesti että fyysisesti, siis kokonaisvaltaisesti. Kaikki opaskirjat keskittyivät käymään läpi sikiön kehitystä ja äidin vatsan fyysistä kasvua. Henkisestä puolesta puhuttiin hyvin vähän, jos ollenkaan. Anni ryhtyi tuumasta toimeen ja kirjoitti kirjan, Sacred Pregnancy, josta lopulta tuli todellinen myyntimenestys. Sittemmin Sacred Pregnancy on kehittynyt kirjasta kursseiksi, joihin voi osallistua ympäri maailmaa. Kesäkuussa 2016 Anni kävi pitämässä ohjaajakoulutuksen Suomessa.
Sacred Pregnancy Suomi -FB sivun löydät täältä.

Tila Aurinkoisessa järjestetään ensimmäinen Sacred Pregancy -pilottiryhmä nyt elokuussa 2016. Kurssi kokoontuu SUNNUNTAISIN klo 16-18 (alk. 3.9) kahdeksan kertaa, viikon välein ja jokaisella kerralla on oma teemansa. Kurssilla tehdään harjoituksia, sekä yksin että muiden kurssilaisten kanssa, askarrellaan, tanssitaan, puhutaan tunteista, pengotaan luurankoja kaapeista, harjoitellaan kuningatar-asennetta synnytystä varten, pidetään huolta kanssasisarista, itketään ja ennenkaikkea nauretaan. Ihana kätilö/doula Emilia Partti ohjaa tämän ensimmäisen Pilotti-kurssin. Lisää kurssista ja kurssin teemoista voit lukea Emilian sivuilta.

Syksyn toinen kurssi lähtee käyntiin TORSTAINA 15.9  klo 16-18 doula/fytoterapeutti Maarit Korpijärven johdolla. Lisää tästä kurssista Maaritin sivuilta.

Syksyn kolmas kurssi alkaa PERJANTAINA 7.10 klo 13-15 doula/vyöhyketerapeutti Piia Jokela-Nuorasen johdolla. Ilmoittaudu suoraan Piialle: 050 4096868 tai doulapiia@yahoo.fi

IN1E0678

Taito rentoutua - se on meissä kaikissa!